Yrittäjäksi Kauppaan

Vetäjänä Anssi Järvilehto (MERCURIA)

Yrittäjäksi kauppaan – opintokokonaisuus auttaa opiskelijaa oman kauppaliikkeen liiketoimintasuunnitelman rakentamisessa. Opiskelija pohtii aluksi omaa yrittäjyyttään ja yrityksensä liikeideaa. Hän miettii yhteistyökumppaneita, oikeudellisia asioita ja kauppansa markkinointia.

Opiskelija hankkii itselleen mentoriksi ja oppaaksi kokeneen kauppiaan ja tekee työtä kaupassa. Hän voi antaa opintokokonaisuuden päätteeksi ammattiosaamisen näytön.
Aineistoa voi käyttää sähköisessä oppimisympäristössä kuten Fronterissa, Moodlessa tai vastaavassa, joka tukee Scorm-standardin mukaista testitehtävien tilastointia ja raportointia.

Aineiston voi asentaa tämän lisäksi mille tahansa www-palvelimelle ja käyttää ilman tilastointiominaisuuksia HTML-muodossa.

(päivitetty kesällä 2016)

Tilausohjeet

Kun haluat aineiston käyttöösi, toimi seuraavasti:
- Ota yhteys oman oppilaitoksesi tai organisaatiosi IT-tukeen
- Ville Lindfors lähettää tilaajalle linkin, josta löytyy pakattu zip-aineistopaketti
- Aineistopaketin mukana lähetetään asennusohje