MERCURIAn opiskelijoiden järjestämä kauppakeskus Mercurius avasi ovensa jo kuudennetta kertaa marraskuussa 2018.

Kauppakeskuksessa opiskeltiin yrittäjyyttä ja kaupankäyntiä toiminnallisin menetelmin. Opiskelijat suunnittelivat ja perustivat kauppakeskuksen, jonka puitteissa opiskelijoiden omat ”yritykset” toimivat. Opiskelijoilla oli mahdollisuus tehdä aitoa kauppaa oikealla rahalla oikeiden asiakkaiden kanssa. Opiskelija lähti mukaan kauppakeskukseen omalla liikeidealla tai hankki itselleen jonkin yhteistyöyrityksen, jonka tuotteita hän sitten myy provisiolla. Tarjolla olikin eri yhteistyöyrityksien tuotteita, kuten sisustustuotteita, kirjoja, kosmetiikkaa, makeisia ja paljon muuta.

Katso oheisesta videosta mitä viime vuoden marraskuussa oikein tapahtui ja miten ilmiöpohjaista opiskelua toteutettiin.

Kauppakeskus Mercurius hankevideo