Ammatillisen koulutuksen reformiin liittyvä laki on hyväksytty eduskunnassa kesäkuussa. Nyt syksyn 2017 ja kevään 2018 aikana koulutuksen järjestäjät suunnittelevat tiiviisti sitä, miten yhteistyötä oppilaitosten ja työpaikkojen välillä tiivistetään entisestään.

Tule mukaan 10.10. klo 12.30 – 16.30 Vantaalla MERCURIAssa järjestettävään seminaariin kuulemaan, mitä reformi tarkoittaa työpaikkojen näkökulmasta ja mitä hyviä käytäntöjä oppilaitosten ja työpaikkojen kesken jo toimii. Katso tarkempi ohjelma oheisesta liitteestä.

Ilmoittaudu seminaariin ohjelmassa olevasta linkistä viimeistään 29.9.2017. Verkostoseminaari on maksuton sisältäen iltapäiväkahvin.

Tulo-ohje MERCURIAan etuovista

Pysäköintilupa autoille

Tilaisuuden materiaali

Ammatillisen koulutuksen reformi yritysnäkökulmasta (Mirja Hannula)