Marjut Ojanperä-Larkka palkittiin Vähittäiskaupan vuoden 2015 työpaikkaohjaajaksi

Vähittäiskaupan vuoden 2015 työpaikkaohjaajaksi valittu Marjut Ojanperä-Larkka palkittiin 3.5.2016 Tokmannin Mäntsälän pääkonttorilla järjestetyssä tilaisuudessa. Paikalla oli Tokmannin yrityksen johdon lisäksi stipendin myöntäneen Helsingin kauppiaitten yhdistyksen edustaja sekä edustaja Kaupan Koulutuksen Kehittämiskeskuksesta.

Marjut Ojanperä-Larkka on työskennellyt yli 20 vuotta vähittäiskaupan eri tehtävissä ja työpaikkakouluttajana hän on toiminut kymmenen vuotta. Marjutilla on erittäin vahva kokemus erilaisilla opiskelumuodoilla eri tutkintoja suorittavien, eri-ikäisten opiskelijoiden ohjaamisesta. Hän on ohjannut menestyksellisesti myös erityistä tukea vaativia opiskelijoita.

marjut ojanpera_larkka

Marjut